" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

Bella Diània, sempre tornaràs a nàixer de les teues cendres

Desgràcies que hem d'evitarFa unes setmanes parlàvem sobre les conseqüències d’una mala gestió del foc en el nostre territori. I ara resulta que ens trobem amb la notícia de la detenció del delegat del Govern de la Comunitat Valenciana per les adjudicacions del servei d’extinció d’incendis a un empresari amb el qual va compartir caceres.

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2015/05/29/registro-casa-serafin-castellano/1271471.html ”El conseller aceptó avionetas viejas por nuevas sin ser penalizado y sin que se convocara de nuevo el concurso.” I després ens tirem les mans al cap quan veiem imatges com les de Vall d’Ebo.

Estepes florint en una zona assolada per un incendiDiània… pateixes, pateixes molt quan passen desastres naturals com l’ocorregut fa un parell de setmanes a la Vall d’Ebo i que prompte quedarà en l’oblit (com tots). Els homes engominats amb trage i corbata es sortiran amb la seua per manca de polítiques forestals que no interessen als de dalt, insensateses que, per unes causes o altres, acaben derivant en les mateixes desgràcies. A nosaltres ens dol en el més profund del nostre ésser el sentir-nos tan impotents davant d’aquestes desgràcies, i sabem que a vosaltres, amics i amants de la natura, també us passa el mateix i sabeu del que parlem. Des de La Sajolida mai ens cansarem de demanar unes gestions en temes mediambientals eficaces per poder prevenir els incendis que assolen el nostre territori. Bé, nosaltres demanem i demanem, i ells, ja sabeu, diuen i diuen que faran… el de sempre.

Diània, sempre seguiràs renaixent de les teues cendres i mostrant la cara més bella que ens pots oferir.

 

Deixa un comentari

*