" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

¿Qui som La Sajolida?

La Sajolida som nosaltres, dos amics amb moltes ganes d’ensenyar la terra en la qual vivim i que tant volem. Dos geògrafs que s’han creuat en el camí i que compartim una manera de veure el món que ens rodeja.

Image00001

En aquesta web intentarem transmetre tot allò que sabem i hem aprés, mostrarem tots aquells camins, pobles i racons que a nosaltres des de sempre ens han meravellat. Ensenyarem la vegetació, el patrimoni i fins i tot la gastronomia d’aquestos increïbles i xicotets paradisos que ens envolten. Volem organitzar excursions, visites, passejos, xarrades, menjars… I desitgem que a poc a poc La Sajolida deixe de ser dues persones per a convertir-se en una gran família, on compartir coneixements i camins, i gaudir des de les més altes muntanyes fins a la mar de cada tossal, vall, agulla, penyal, cova, cau, forat, foia, font, riu, corrent, arbre, matoll o flor que ens trobem per aquesta esplendorosa terra.

 

Deixa un comentari

*