" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

¿Què és La Sajolida?

La Sajolida és l’herba de les olives, planta endèmica que desde el sud d’Alacant fins a la gola del Xúquer uneix cultura i naturalesa, i que ara, a través de les nostres muntanyes i camins, ens permetrà recuperar tradicions, coneixements populars i formes de vida que fan de la nostra terra un lloc únic.

Image00001

El projecte La Sajolida té com a finalitat el donar a conèixer la cultura, tradicions i coneixements populars de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Marina Alta, la Marina Baixa, la Costera, la Safor i Vall d’Albaida (conegudes com territori diànic), a través de les seues muntanyes, plantes i camins. Com l’herba de les olives, que uneix natura i tradició, les nostres serres i la nostra cultura aniran sempre de la mà. Acompanyeu-nos a descobrir la nostra terra en aquest meravellòs viatge!

 

Deixa un comentari

*