" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

Els Mercats de la Terra

Mercat de la Terra Els Mercats de la Terra tenen com a objectiu crear una xarxa de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per agricultors, ramaders, pescadors i transformadors, tot seguint un protocol de producció que respon als conceptes de BO, NET I JUST, amb productes que siguen locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball, i que finalment tinguen un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.

Mercat de la TerraEs tracta d’acurtar distàncies entre la terra i la taula i per això en aquests mercats el món agrícola presenta i ven directament els seus productes. Amb el coneixement més profund del que comprem ens transformem en coproductors en quant entenem millor què significa viure de l’agricultura o de la transformació de productes agropecuaris per una banda i per l’altra es motiva a la gent productora a fer-ho millor en quant a la recerca de tècniques que preserven el gust, la diversitat alimentària i l’ambient. El contacte directe entre consumidor i productor és la manera més eficaç per arribar a la coproducció i els mercats de la terra són una de les formes més adients i agradables per a reforçar-la no ens cap el menor dubte.

 

Deixa un comentari

*