" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

L’aigua, el brou de la vida

Hui celebrem el dia mundial de l’aigua, el recurs indispensable per a la vida. És una iniciativa de les Nacions Unides, com un mitjà de cridar l’atenció sobre la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos de la mateixa.

La Font del MolinarEnguany la temàtica d’aquest dia es centra en l’aigua i la seguretat alimentària, no és cosa de broma, totes les persones necessiten consumir de 2 a 4 litres d’aigua al dia. Però es requereixen de 2.000 a 5.000 litres d’aigua per produir els aliments diaris de cada persona. Per avançar cap a una alimentació més sostenible, s’hauria de produir més aliments utilitzant menys aigua, reduir el malbaratament i les pèrdues.

 

Deixa un comentari

*