" Rodes cansades, veus del meu poble.
Llenya, herba d´olives,els bocois on ressonen futurs herois incògnits."

 

Som els nostres somnis

Ningú ens ha dit el que som, ningú ens va dir que seria fàcil, però algú va dir que som els nostres somnis i que si no somiem estem morts. Seguim les nostres passions perquè el sentit de la vida està en no seguir el camí de ningú, està en traçar el teu propi camí cap al que realment vols, i, malgrat totes les dificultats, aprendrem a cada entropessó per seguir endavant.

Quan prenem un risc no estem apostant, evolucionem, canviem la persona que som. Nosaltres som els que tracem la nostra petjada, els que decidim si baixar o no un barranc, si pujar un cim o una altre. No anem a mirar els obstacles que hem superat, sinó els que tenim per davant, viurem cada instant del present mirant el que tenim davant nostre.

No estem segurs d’aconseguir-ho, però del que sí estem convençuts és de conquerir la felicitat. Fracassar és no intentar-ho, és no gaudir de cada pas del camí, és no sentir. Però és cert que en cap cas podem fracassar si el camí és ple, encara que no aconseguim el cim. Anirem a la muntanya amb humilitat, sense voler ser superiors a ella, aprendrem a conviure amb el món real, el de les plantes, les roques i el paisatge. El que estava abans que nosaltres i que estarà quan ens anem.

Farem que els nostres passos no es noten, sense deixar res més que les nostres empremtes, que el vent esborrarà. Però, amb tot això, què busquem, quin és l’objectiu de tota aventura? Aconseguir objectius o caminar cap a ells, atrapar l’horitzó o descobrir els paisatges que travessem caminant. Simplement som els nostres somnis, emocions i sentiments.

Image00001

La Sajolida, aquest projecte que està començant a forjar els seus somnis i metes, no ho hauria aconseguit sense la col·laboració del mestre Juan Antonio Marco per regalar el sentiment i la llegenda, a amics que s’han brindat per compartir bons moments i coneixements del món de la botànica, als companys de dtresIdeas per la generositat i els consells, a la família que creuen en nosaltres més que ningú, i a tota la gent que estima els tresors i secrets que amaguen els nostres camins, plantes i muntanyes, igual que nosaltres. La Sajolida és casa vostra. Moltíssimes gràcies a tots.

 

Deixa un comentari

*